Proizvodi

close
sort proizvodi

Uslovi korišćenja web sajta

Hvala Vam što ste posetili new.gallusgebi.rs web sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje new.gallusgebi.rs web sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem new.gallusgebi.rs web sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja, molimo Vas da napustite new.gallusgebi.rs web sajt.

Uslovima korišćenja utvrđuju se uslovi za korišćenje usluga i servisa Gallus od strane fizičkih lica, preduzetnika i pravnih lica. Uslovi korišćenja usluga i servisa su obavezujući za Gallus i sve korisnike i primenjuju se na sve njihove međusobne ugovorne odnose, izuzev ako se ugovorom Gallus i korisnik ne dogovore drugačije..

 

Autorska prava

Sav sadržaj (tekstove, fotografije, audio i video materijale, baze podataka, programerski kod) na new.gallusgebi.rs web sajtu je u vlasništvu Gallus ili su na web sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela new.gallusgebi.rs  web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je krivičnom gonjenju.

Zaštita podataka

Gallus se obavezuje da u granicama tehnički raspoloživih resursa, a u skladu sa svetskim priznatim standardima, preduzme sve mere u cilju zaštite integriteta podataka na new.gallusgebi.rs web sajtu, na korisničkim nalozima klijenata, kao i zaštiti integriteta podataka preuzetih od klijenata. Bezbednost new.gallusgebi.rs web sajta kao osigurana je proverenim antivirusnim sistemima, naprednim firewall rešenjima, kao i konstantnim praćenjem i kontrolom servera.

Linkovi na druge web stranice

Gallus web sajt se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i linkova ka drugim web lokacijama. Sve sadržaje na Gallus web sajtu koristite na sopstvenu odgovornost. Gallus ne snosi odgovornost ni za kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu posećivanjem linkova i stranica koje se ne nalaze na new.gallusgebi.rs web sajtu, kao i na dešavanja na koje objektivno ne može da deluje i koje su van tehničkih mogućnosti Gallus.

Izmena uslova korišćenja

Gallus zadržava pravo da bilo kada i bez dodatnog obaveštenja izmeni ove uslove korišćenja web sajta. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu new.gallusgebi.rs Korisnik se obavezuje da povremeno poseti https://lines.rs/ web sajt i pročita ove uslove korišćenja kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama. Ukoliko korisnik nastavi da koristi web sajt i usluge Gallus nakon bilo koje nove verzije uslova korišćenja web sajta, podrazumeva se da je iste prihvatio kao važeće.

Drugi su rekli o nama

"Od kako sam probala Lines lashes trepavice, samo njih koristim na klijentima. Svidja mi se izuzetno tanka tresa koja je..."

Jelena Mandić

"Od kako su se pojavili na tržištu većinski za rad sa klijentima koristim Lines trepavice, mom stilu šminkanja su najbolje..."

Jelena Dikic

"Prvi utisak „Lines Lashes“ trepavica je da sam bila potpuno iznenađena koliko su savitljive i mekane. Lako prijanjaju na oči. Postoji veliki izbor pa se mogu koristiti za različite tipove šminkanja."

Nena Ilić

"Lines Lashes trepavice su moj izbor od prvog dana. Modeli koje biram nisu prenaglašeni, ali uvek mogu da postignem jači..."

Bojan Vukadinov

"Danas vam pričam o domaćem brendu veštačkih trepavica jer ih koristim već nekoliko meseci, a kako se i sama plašim online poručivanja ovakvih stvari pomislih da će vam značiti da ih vidite u akciji. Ponosna sam na svoje oči koje su izdržale stavljanje 17 pari Lines Lashes trepavica na njih, jedne za drugima."

Ana 2 Cats

"Nama šminkerima je falio ovakav brend, jer nemamo baš veliki izbor. Odnos cene i kvaliteta je odličan! Izbor je odličan, imaju modele za “laganiji” prirodni izgled, kao i za dramatičniju šminku."

Snežana Karović

"Malo je reći da sam oduševljena četkicama brenda Lines, pre svega njihovom preciznošću. Iako ih imam u šminkerskom delu, morala..."

Sanja Orlandić

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
closeclose
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • home keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD